Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

απόφαση ..Εφιάλτης

        Εύθυμα και σοβαρά του Μπαρμπα Γιάννη



Μπλέξαμε τα μπούτια μας με το ΣΔΟΕ...!!!
Μόλις δώσανε ...τα χαρτζιλίκια  στους δικαστικούς....λύθηκαν Γόρδιοι δεσμοί...!!!
Πήρανε  στο πι..και φί...γνωμοδότηση...κόλαφος...για τα δικαστικά χρονικά..από τους..πλέον "διαπιστευμένους..." θεσμικούς φύλακες του Συντάγματος!!!
Είμαι περίεργος να δώ τι.."καλό και όψιμο "θα ψηφισθεί...και αυτό το καλοκαίρι από το θερινό τμήμα της βουλής...που θα αποτελέσει...την κεκρόπορτα...για να ξηλωθεί...εδάφιο εδάφιο...το Συνταγματικό ένδυμα...της περίλαμπρης..αγέρωχης .ιστορικής .και ανεξάρτητης.. Ελληνικής .Δημοκρατίας....!
Τέτοιο κακό...δεν έχει ματαγίνει...να μπαίνουν στο σπίτι σου...εκτός από την πόρτα ..ακόμη και από το παράθυρο....!
Πάει περίπατο το οικογενειακό ..άσυλο....
Δεκατέσσερις θαρρώ τον αριθμό..Νομικοί..έδωσαν στο συμβούλιο...την καταφατική ψήφο τους...για να ξεπερασθεί..το αυτονόητο και επικρατήσει.. η πλειοψηφούσα άποψη.
Και ποια είναι αυτή..?..διαβάστε την είδηση με τα πένθιμα χρώματα...
Εμείς πάντως θα κρατήσουμε τον εύθυμο χαρακτήρα...για να ισορροπήσουμε...αφού είναι βέβαιο..ότι με κάποια τροποποίηση...θα καταστεί..ανεφάρμοστη..και στα αζήτητα....αυτή η..προχωρημένη Αμερικάνικη ξεπατηκοσούρα...!
Το έβλεπα το όνειρο....το ίδιο μέρες τώρα...και πετάχτηκα ...στον ύπνο μου ...μαζί με τα μαξιλάρια...!!!
Γυναίκαααα...φωνάζω...!!!...βοήθεια...κλείσε τα μπατζούρια....!!!
-Τι έπαθες ..καλέ...???...Χριστός ..και...Παναγιά...!!!
Είχα γίνει ..μπλέ...από την λαχτάρα...!!!...λίγο νερό....φωνάζω...και πάω να αρπάξω..την κανάτα..που χόρευε πεντοζάλι...και λίγο έλειψε να πέσει από το κομοδίνο...παραπαίοντας ..στα ταραγμένα χέρια μου...
-Τους...είδα ...ολοζώντανους ...από πάνω μου....!!!!
-Τον..τον Τρικέρατο.....τον ....Ακατονόμαστο...???
-Όχι...τον Ρακιντζή...και τους υπόλοιπους...!!!!Είχαν..έλθει...λέει...με στολές ειδικών...αποστολών Στρατού...ο..ένας  κράταγε..."Μπαζούκας"...ο άλλος...ένα μηχάνημα...με κεραία δορυφορική....έκανε λέει...σάρωση...στα απόκρυφα...του σπιτιού...για ζεστό...χρήμα...!!!...ο τρίτος...κρατούσε στα χέρια του ...αντικλείδια....και λοστούς...!!!
Είπα να πάρω την Αστυνομία...αλλά σκέφτηκα...πως θα ήταν καλύτερο να τους μιλήσω απ΄το παράθυρο...με το καλό...
-Παιδιά....έκανα ρύθμιση...με τον Έφορο..πρόσφατα...δεν έχω ..άλλα...
-Έχεις και μας τα κρύβεις...τα έκανες μασούρια...πήραμε τις πληροφορίες...!!!
-Παιδιά...πήρα δανεικά για να πληρώσω το ρεύμα...αλήθεια σας λέω...
-Αλλού αυτά....άνοιξε μας ..πριν σπάσουμε την πόρτα...!!!
-Αν μου παραβιάσετε το Άσυλο....θα πάρω την καραμπίνα....
-Κρατάμε μπαζούκας ...άσε τις φοβέρες....!!!το άσυλο δεν ισχύει..!!!
-Ούτε στην Κρεβατοκάμαρα...???-
-Πιθανόν στο κομοδίνο...να κρύβεις ...τα μασούρια...έχουμε πληροφορίες!!!
-Ρε παιδιά...φιλώ σταυρό...να...!!!...
Μα τον Άγιο...Ασκιτή...το Σεξολόγο....ερωτικά βοηθήματα είναι...δυναμίτης με  φυτίλι...για τις ερωτικές ανατινάξεις..μου που λέει και το τραγούδι... και μία αντλία...οζοονισμένου νερού, που πίνω ... για τον προστάτη μου....!!!
Με προλάβατε...στην προσπάθεια μου να κάνω ...εκρηκτικό...σέξ...!!!!
Ανένδοτοι...και παγωμένοι...οι καρεκλοκένταυροι..συσκεύτηκαν για λίγο...!
-Σου δίνουμε διωρία μέχρι...άυριο...ο έλεγχος..θα γίνει για τυπικούς λόγους!!!!
Χρόνος περιορισμένος...σκέφτηκα...μα όλο κι κάποια τρελλή ιδέα...θα μουρθει..να βρώ χρήμα να πληρώσω τη δόση...!...να γλυτώσω...την "έφοδο...τα καπνογόνα...τα σπασίματα...τους εναγκαλισμούς..και  τα σπρωξίματα...στο σαλόνι μου....!!!
Και την βρήκα....προχειρη....βεβιασμένη....και ..ανεφικτη....!!!
Να βάλω μιά ταμπέλα...απ έξω να λέει....!!
<<...Πωλείται....κρεβατοκάμαρα....με πλήρη ..ερωτικό.. εξοπλισμό....για μεσήλικες...και οδηγίες χρήσεις...αντλίάς, του Θαυματοποιού...νερού...Φικιώρη....>>
Αυτό τον εφιάλτη δεν άντεξα...και πετάχτηκα από τον ύπνο μου...με τη σκούφια....νυχτιάτικα...η δε γυναίκα μου...ταραγμένη... να με φτύνει...και να με σταυρώνει...με φυλακτά και βασκανίες...μέχρι το ξημέρωμα...να το ξεπεράσω...
Βλέπετε τι κάνει μιά...επιπολαια ...γνωμοδότηση...?
.Μου πείραξαν και πρόσβαλαν το ...Λιμπίντο...μου...και όχι μόνο!!!
Θα βρεθεί κανείς...κάποτε...να πετάξει...αυτούς τους περίεργους αντισυνταγματολόγους... κλωτσιδόν...εκτός κρεβατοκάμαρης...πριν χαθεί ο ύπνος...ημών των υπολοίπων..???

                                                                       .-------------------------....


Γνωμοδότηση - κεραυνός από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
"Φοροεπιδρομή" στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων για διενέργεια φορολογικών ελέγχων και αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το Δημόσιο θα μπορούν να διενεργούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τα πρότυπα των υπηρεσιών των ΗΠΑ (IRS).
Το «πράσινο φως» για την «έφοδο» των ελεγκτών όχι μόνο για να ελέγξουν φορολογικά όταν έχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής, αλλά και για να ψάξουν να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά πράγματα για την είσπραξη οφειλομένων άναψε γνωμοδότηση-σοκ που εξέδωσε με οριακή πλειοψηφία (14-10 ψήφων) η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) απαντώντας σε ερώτημα του υπουργείου Οικονομικών.
Έτσι τα φορολογικά όργανα χωρίς την εγγύηση της παρουσίας εισαγγελέα θα μπορούν να κάνουν "φύλλο και φτερό" όχι μόνο τα γραφεία, αλλά και χώρους σπιτιών, αναζητώντας π.χ. χρήματα σε ντουλάπες, στρώματα, μαξιλάρια κ.λπ., με ανοιχτό τον κίνδυνο καταχρήσεων και βέβαια υποβολής μηνύσεων και αγωγών.
Η πλειοψηφία της Ολομέλειας ΝΣΚ, δίνοντας τη δική της ερμηνεία στο Σύνταγμα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι συνταγματικά επιτρεπτή η είσοδος φορολογικών οργάνων στην κατοικία "για φορολογικούς ελέγχους και έρευνες που αποσκοπούν ευθέως ή εμμέσως στην είσπραξη φόρων και λοιπών εσόδων" και ότι αρκεί η εισαγγελική εντολή που προβλέπει για την είσοδο ο νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας "χωρίς να απαιτείται και η παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας".
Το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εφαρμόσει τον ΦΔ, έστειλε το ερώτημα στο ΝΣΚ για το αν επιτρέπεται και υπό ποιες προϋποθέσεις η είσοδος φορολογικών οργάνων στην κατοικία φορολογούμενου για ελέγχους και έρευνες (που προβλέπει ο ΚΦΔ) "εν όψει του άρθρου 9 του Συντάγματος που θεσπίζει το άσυλο της κατοικίας και δεν επιτρέπει την έρευνα σε αυτή, παρά μόνο αν υπάρχει ρητή νομοθετική πρόβλεψη και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής".
Το ΝΣΚ επισήμανε κατ' αρχάς ότι ως κατοικία θεωρείται κάθε κατάλυμα που χρησιμοποιείται για διαβίωση, διαμονή ή εργασία και μπορεί να χρησιμοποιείται και για διαμονή και ως επαγγελματική έδρα.
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου