Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η Πίττα του Συλλόγου μας.

"Οσοι δεν μπόρεσαν να έλθουν στην κοπή...έχασαν..."
"θα έχουμε και συνέχεια ...δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων"".., ελέχθη από τον Αντιπρόεδρο.
.











 Σήμερα... 20 Δεκέμβρη , και ώρα 11 πμ. Είχαμε το κόψιμο της Πίτας του Συλλόγου μας
Τα μέλη Τίμησαν δια της παρουσίας τους, την πατροπαράδοτη συνήθεια του εθίμου & της προσδοκίας δι ανταλλαγής ευχών, για καλή χρονιά και ένα ευχάριστο Καλοκαιράκι.
 Παρ όλο που ο καιρός ήταν μουντός και λίγο κρυουλιάρης, εν τούτοις η αίθουσα του Συλλόγου γέμισε από μέλη του που έσφιξαν τα χέρια και ευχήθηκαν.
Παραθέτουμε μερικές Φωτογραφίες και ένα μικρο βιντεάκι από τηλέφωνο κινητό
Έτσι...για τους μακρόθεν , και ξενιτεμένους, που περιμένουμε το καλοκαίρι...στη Γιορτή της Σαρδέλας.

                                  Σύλλογος Σκυτάλη    22η Στάση Αιάντειο
                                                        Σαλαμίνα

αισιόδοξα λόγια...αγωνιστικής...ανάτασης


Σε μια δύσκολη στιγμή πολιτικής μεμψιμοιρίας και πεσιμιτισμού έρχονται πολιτικά μηνύματα που κεντρίζουν και δυναμώνουν το ηθικό των Ελλήνων, τώρα που ξαποσταίνουν λίγο πριν συνεχίσουν τον καθημερινό τους ανήφορο...και δεν είναι λόγια που τα είπε κάποιος αντάρτης των βουνών ..ούτε κάποιος αναρχικός της πόλης...τα λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
"Αδωλος Πατριωτισμός"...πόσο κοστίζει αυτή η Δυναμική φράση,για να μην μπορεί να συγκριθεί μ νομισματική μονάδα...
Να μην μπορεί να τοποθετηθεί σε καμία παράγραφο κοινής υπουργικής απόφασης..η εγκυκλίου,
να την αγοράζουν χωρίς αντίκρυσμα άδολες ψυχές και να την κάνουν κτήμα τους, με όνειρο να την χαρίσουν στα εγγόνια τους κάποτε με τίτλο τιμής ένα όμορφο παραμύθι, που θα συμφωνηθεί να παραχωρηθεί με ένα φιλάκι στο μάγουλο του Παππού?
Είναι συμβολικά τα λόγια και συμπίπτουν με επέτειο απελευθέρωσης ..


Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 98η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων που ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο.


«Ένα μήνυμα για όλους μας. Ένας άδολος πατριωτισμός μας ρίχνει στη μάχη για να ξεπεράσουμε κάθε κρίση και κάθε δυσκολία. Και θα το πετύχουμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ.Παπούλιας έφτασε το μεσημέρι στο ορεινό χωριό Τσερίτσιανα Ιωαννίνων, όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο που δεσπόζει στο χωριό.


Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο, Κυριακή και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα με μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ηπείρου.