Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Περιτώματα....

Τα μπλόκς είναι ο Δυνατός αλλά ταυτόχρονα και ο αδύνατος κρίκος...εξαρτάται πως θα τα χειριστείς.
Μερικοί δεν είναι μόνον ανιστόριτοι...Αλλά θρασύτατοι , ανάλγητοι που δεν σέβονται ούτε ιερό ούτε όσιο....τώρα που τα μπλόκς, έδειξαν τη δύναμη ....τους στην επικοινωνία του κόσμου...άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αποδόμηση και αποκλεισμό τους....!!!
Αρχίζουν λοιπόν τα προκλητικά δημοσιεύματα και τα ειρωνικά σχόλια του πάρα κάτω τύπου Λιβελογραφήματος, σε κάθε ηρωικό στοιχείο...που μας συγκρατεί όρθιους σε αυτή την Πατρίδα.
Κάνουμε έκκληση σε κάθε Διανοούμενο Ιστορικό και γνώστη σε μάχη άμυνας...εναντίον αυτών των τρωκτικών που "Ροκανίζουν" τον Ιστορικό ιστό της σύγχρονης - Παλαιότερης και Νεωτέρας ιστορίας μας....Να τους αποκαλύψουμε να δούμε ποιοι κρύβονται....και με τι αντάλλαγμα.


Για την Ωρα κύριοι υπάρχει Χρόνος...συγνώμης...
Πηγαίνετε στον Αη.Δήμήτρη της Σαλαμίνας..ανάψτε ένα κερί.. προσευχηθείτε...και ανακαλέστε.... στον Τάφο του Ήρωα Γιώργου Καραισκάκη
Και μην ζητήσετε "αναδρομικά" για την θυσία του ...για ..σας το έκανε για να είστε Λεύτεροι...αλλά να προσέχετε...και τις Παπαριές όταν γράφετε ...
Κι επειδή οι Προστάτες μας,κάθε που σκοντάφτουμε..μας σερβίρουν κι ένα "μνημόνιο"για να παραμιλάμε.......σαν άνθρωποι της καρπαζιάς....κρατήστε ψηλά και με αξιοπρέπεια  τα Blogs...πριν βρεθούμε όλοι στα...Τάρταρα...!!!
 Λοιπόν αυτά....εξωφρενικά Κουίζ.......να μην τα ξαναδώ ... Αχρείοι...!!!


Αναζητώντας το χαμένο αδερφό του Γεωργίου Καραϊσκάκη

Οι συγκυρίες της ζωής τους... χώρισαν.


Τώρα, ψάχνουμε να ρίξουμε φως στο μυστήριο. Ποιος είναι ο χαμένος αδερφός του Γεωργίου Καραϊσκάκη
Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία του εθνικού ήρωα και λάβετε υπόψιν σας τα εξής στοιχεία:


α) ο αδερφός του μεγαλούργησε σε άλλη βαλκανική χώρα
β) έγινε κι αυτός εθνικός ήρωας
γ) «έφαγε» περισσότερους Τούρκους κι από τον Καραϊσκάκη


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι;


Η αποκάλυψη:



Ο χαμένος αδερφός του Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι ο… Βλαντ Τέπες (εθνικό ήρωας της Ρουμανίας, γνωστός και ως κόμης Δράκουλας)


...........ΑΊΣΧΟΣ......!!!!!