Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Της....Κορέας.....

               
           ........ Πράματα και Θάματα συμβαίνουν στην Κορέα....

           Άκουσα καλά...? ασύρματη...μεταφορά ....ενέργειας...το θαύμα της τεχνολογίας...που θα μιλάμε για πολλά χρόνια...στο μέλλον...!!!
          Λέτε μέσω κινητού ...να έχουμε...απίθανους ... διαλόγους...όπως...
-Ανεβαίνω...τον Αχλαδόκαμπο.....ξεμένω από..... Αμπερώρες....στο υβριδικό...στείλε με e maile καμιά τρακοσαριά ...από τα φωτοβολταϊκά της Ταράτσας σου.....να τη βγάλω ....και ...κερνάω το βράδυ...στην παραλία της Καλαμάτας...Γουρνοπούλα...Θανάσηηηηη.!!!....
..... Το παρατράβηξα....εεε.....??? ...!!!!
   
       Ας γνωρίσουμε  το πάρα κάτω.....άκουσμα.....αξιόπιστης πηγής...



Αμερικανοί άνδρες των ειδικών δυνάμεων στη Βόρεια Κορέα, συστήματα προηγμένης τεχνολογίας είναι μερικές από τις αποκαλύψεις που προχώρησε ο διοικητής των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στη Ν. Κορέα.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό ιστολόγιο  «The Diplomat», το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του Αμερικανού στρατιωτικού Ταξίαρχου Neil Tolley  άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων έχουν πέσει με αλεξίπτωτα στο έδαφος της Β. Κορέας με σκοπό να κατασκοπεύσουν τόσο το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, αλλά και να πραγματοποιήσουν ανάλογες ενέργειες ερευνώντας το στρατιωτικό σύμπλεγμα της Pyongyang.
Στις δεκαετίες που ακολούθησαν το τέλος του πολισμού στην κορεατική χερσόνησο η Β. Κορέα πραγματοποίησε εκτεταμένα έργα κύρια υπόγεια τούνελ , κατασκευάζοντας πολλές χιλιάδες από αυτά, είπε ο  Tolley σε συνέντευξη που έδωσε στην Φλόριντα. Από τα υπόγεια αυτά τούνελ  τουλάχιστον 20 είναι μυστικές αεροπορικές βάσεις, εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες είναι υπόγειες θέσεις απόκρυψης πυροβολικού, ενώ τουλάχιστον 4 διαπερνούν από κάτω την αποστρατικοποιημένη ζώνη στα σύνορα με τη Ν. Κορέα.
«Όλο αυτό το υπόγειο συγκρότημα δεν μπορεί να εντοπιστεί από τους δορυφόρους μας. Έτσι στείλαμε στρατιώτες και Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφος της Β. Κορέας για να πραγματοποιήσουν αναγνωρίσεις», πρόσθεσε ο Αμερικανός ταξίαρχος.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων –ενδεχομένως ανάμεσά τους να βρίσκονται και Νοτιοκορεάτες- έπεσαν με αλεξίπτωτα στο έδαφος της Β. Κορέας και λίγες προμήθειες και σκοπό αυστηρά να πραγματοποιήσουν αναγνωρίσεις.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που ο Αμερικανός Ταξίαρχος είπε και προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των διεθνών ΜΜΕ. Στάθηκε με σχετικές λεπτομέρειες σες συστήματα που φέρουν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων συστήματα που το τεχνολογικό τους επίπεδο βρίσκεται δεκαετίες  μπροστά. Έτσι σύμφωνα με τον Tolley και αν αληθεύουν οι δηλώσεις του, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις είναι εφοδιασμένες με:
Ι) Ειδικές συσκευές – αισθητήρες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να «χαρακτηρίζουν μια εγκατάσταση από ασφαλή απόσταση»
ΙΙ) Ασυρμάτους υψηλής συχνότητας όπου ο πομπός δεν μπορεί να εντοπιστεί και τέλος  και το πλέον  εξωπραγματικό από όλα σύστημα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας έτσι ώστε οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων να μην είναι αναγκασμένοι να έχουν μαζί τους μπαταρίες για τους ασυρμάτους και άλλο υλικό!
Σίγουρα το τελευταίο αποτελεί την είδηση της χρονιάς καθώς μέχρι, δεν έχει καταστεί δυνατό να γίνει ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας πουθενά στον κόσμο!