Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνειδητοποίησε... ...την ....Λιτότητα...!!!


Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011


Εφοριακός έγινε "Λούης" με 2 εκατομμύρια ευρώ!

Αφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι της ΚΓ' ΔΟΥ της Αθήνας όταν διαπίστωσαν οτι το ταμείο που υποτίθεται οτι θα είχε 2 εκατομμύρια ευρώ ήταν άδειο! Μαζί με τα 2 εκατομμύρια όμως έλειπε και ένας συνάδελφός τους!

Αμέσως...
σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε το υπουργείο Οικονομικών. Ο "εξαφανισμένος" εφοριακός που εργάζεται στην ΚΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών διαχειριζόταν τα συγκεκριμένα χρήματα αφού ήταν υπεύθυνος για πληρωμές και επιστροφές φόρων προς εταιρίες.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να σφραγιστεί το γραφείο και τα ντουλάπια του συγκεκριμένου υπαλλήλου, προκειμένου να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για το έλλειμμα των 2 εκατ. ευρώ.

Airbus A380....Καλεί...".Βενιζέλος"


Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Για πρώτη φορά προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος Airbus A380!

'Εκπληκτοι είδαν όλοι σήμερα να προσγειώνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου.
To μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος του κόσμου, ένα Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας Emirates προσγειώθηκε εκτάκτως στο...
αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος, λόγω ιατρικού περιστατικού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας επιβάτης έπαθε εγκεφαλικό.
Το γιγαντίαιο αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Ντουμπαϊ και είχε προορισμό το Μάντσεστερ ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο ΕΛ. Βενιζέλος καθώς το αεροδρόμιο μας διαθέτει την ειδική άδεια που χρειάζεται για να προσγειωθεί ένα τέτοιο αεροσκάφος.