Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Γειτονάκι μου...στην δική σου πόρτα ...ξενύκτισα ...κι..εγώ....!

  Την ώρα που κοιμούνται τα...πουλιά....βγαίνουν κάτι...έξυπνα παιδιά....
  κι...έρχονται στην πόρτα σου ....ξανά.....
   Γειτονάκι μου ...Γκαρντάση...................."".........."""κάπως έτσι...θα ξαναγράφαμε , το ρεφραίν...αν μπορούσαμε σήμερα ...   τροποποιημένο ...ελαφρώς....αλλά όχι για τον ξελογιάστη Έρωτα .....της "Σουβλίτσας"...και του Φασουλή....στον Κόσμο...της σύγχρονης Μαριονέτας...αλλά στην διπλωματία..της...αλλοπρόσαλης...πολιτικής ..κολοπιλάλας που έχουν επιδοθεί τελευταία οι Τούρκοι...στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο...εκμεταλλευόμενοι την δύσκολη συγκυρία,δυναμικών παρεμβάσεων, που θα αξιοποιούσε η Χώρα μας, αν δεν βρισκόταν στο μάτι των επιτηρητών....
  Ο Μπαρμπα Γιάννης ...όμως που γνωρίζει ...ότι η Ελλάδα...σταθερά ...για πολλές δεκαετίες  στηρίζει...σε όλες τις  δυσκολίες τον Αραβικό κόσμο....απαντά με το...ακροτελεύτιο στιχάκι ....
"το αδελφάκι σου ...το Φεγγάρι ρώτα.....αν ...θα σε καρτερώ....ας δούμε τα σχετικά νέα


Επιμένουν οι Τούρκοι στις νυχτερινές πτήσεις-προκλήσεις που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα: Ένας σχηματισμός με έξι  μαχητικά F-16 μπήκε στο Αιγαίο στις 7 και τέταρτο, μετά τη δύση του ηλίου, και έκανε τον γύρο της Χίου, παραβιάζοντας δύο φορές τον εθνικό εναέριο χώρο. Ειναι η τρίτη νυχτερινή πτήση τουρκικών αεροσκαφών το τελευταίο δίμηνο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων στρατιωτικών,  φαίνεται ότι θα τις επαναλαμβάνουν κατά διαστήματα.

Νωρίτερα είχαν μπει διαδοχικά στο FIR Αθήνας δύο αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας της Τουρκίας, τα οποία έκαναν συνολικά 10 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Το ένα από αυτά ήταν σε ΝΑΤΟική αποστολή.

Όλα τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.