Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ραδιοπεραντζάδα...!!!

                                                    Εύθυμα   και σοβαρά
                                                                                              Του Μπάρμπα  Γιάννη.

   Τα ακούσατε πιστεύω τα μαντάτα... αύριο την 25 Μαρτίου , θα περάσει το σύννεφο το ραδιενεργό...
Μην τρομάξετε δεν έρχεται από άλλον πλανήτη ούτε εξωγήινο αγνώστου ταυτότητος είναι....ούτε ξόρκια  και βασκανίες χρειάζεται  ....ούτε πανικός..
Μην ακούτε τον Λιακόπουλο που φωνάζει να σηκωθούμε από ντιβάνια ...καρέκλες,  και να ταράξουμε την ησυχία μας.....για  "Αέριο..".υψηλής περιωπής πρόκειται..με "VIZA" τουριστική.!!
  Made in Japan...αναγράφεται στα τηλεγραφήματα, είναι η Χώρα προέλευσης και  αύριο περνάει πάνω από τον ουρανό της Ελλάδος....
   Τώρα θα μου πείτε τι θα πρωτοπεράσει  αύριο πάνω  από τον γαλάζιο ουρανό...!!!
Τα  Ελικόπτερα της παρέλασης και τα μιράζ της  Τανάγρας....ένεκα Εθνικής Εορτής, ?
   Τα...άλλα ...τα μεγάλα που περιδιαβαίνουν τη Μεσόγειο  κατά εκατοντάδες  σκάνε μύτη από την οροσειρά της Πίνδου ,σουλατσάρουν από Πελοπόννησο, και εξαφανίζονται στο βάθος του Ψηλορείτη, με προορισμό τη Λιβύη,  για να τρομάξουν τον Καντάφι.
  Αμ ...εκείνα που ψεκάζουν.. τον Ουρανό της Αθήνας  σε σχήμα "Μπακλαβά"....άσπρα συννεφάκια ηρεμιστικά για τα νεύρα μας...καθώς λένε...εξειδικευμένοι Επιστήμονες..!
  Έτσι μούρχεται   από την Χαρά μου Αύριο το πρωί  που θα έχει και Ανοιξιάτικο καιρό να βγώ  πρωί πρωί στην αυλή με τις πυτζάμες και να αρχίσω τις βαθιές εισπνοές, ανάταση των χειρών ,έκταση...και το ...αυτό.....
  Έχω και μιά ψιλοταραχή  με τρόμαξε  και μιά Θεία μου που διαβάζει μετά μανίας τις Γραφές...και όλη τη μέρα σταυροκοπιέται...και μου λέει...
    -Αυριο θα δείς Σημεία στον Ουρανό...πρόδρομοι της Αποκάλυψης...
 -Τι λες ρε Θεία.....Θα πεταχτεί  ο Προφήτης Ηλίας με το Άρμα...και θα κυνηγάει τα Μιράζ?
    -Αυριο  παιδί μου ...οι Πάντες θα κρυφθούν...στα έγκατα...της Γής...!!
 -Ο Γιώργης το είπε.....δεν μας τρομάζουν....βγαίνουμε στο δρόμο...είμαστε παρόντες
   Αντε το πολύ να  δούμε τίποτα Γιαούρτια....η Προφυτερόλ....  τροχιοδεικτικά, πολιτικής  αστάθειας.
Ασε που τα προσδιόρισε ο ...Πάγκαλος...
    -Τα ρίχνουν από τον Συνασπισμό...!!! Αααα ,  να λέμε τα...σύκα ..σύκα...
 Εγώ πάντως  πρωί πρωί ...θα βγω στον κήπο μου...θα  περιεργασθώ τον  Αθηναϊκό ουρανό, θα κόψω  ένα  μικρό μπουκετάκι ανθοφορούσης  νεραντζιάς,θα κάνω την καθιερωμένη γυμναστική μου,θα πάρω τα χάπια για τον Θυρεοειδή μου,τα χάπια για τον ...Προστάτη μου...θα κάνω στην άκρη τις ανησυχίες μου, και θα περιεργασθώ...την επουράνια ...Ραδιοπεραντζάδα....των εκλεκτών.."Ραδιομηνυμάτων" του Θεού,    και...των ανθρώπων....!!!!