Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μπράβο .........Γκαρντάσια...τα καταφέρατε να μας κάνετε υπερήφανους!!!

     Ο Θρυλικός  ΠΑΟΚ  Έφερε τη Νίκη ...Στη Θεσσαλονίκη...και όλη την Ελλάδα...την κάνει Περήφανη...Μπράβο Παιδιά....
                                                                   Μπάρμπα  Γιάννης ....Ψαράς  από Σαλαμίνα  Πειραιά.

Πηγή: Το Βήμα
Γειά σου Μάνα Σαλονική ...Γειά σου Νίκη του Βορρά....


Οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν μπορούν να ενημερωθούν σήμερα από τον ελληνικό Τύπο για την συγκλονιστική νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου επί της Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων. Ετσι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κάλυψη του αγώνα της ελληνικής ομάδας στην αγγλική πρωτεύουσα από τον βρετανικό Τύπο, ο οποίος αφιέρωσε αρκετό χώρο στην είδηση. Ακόμη κι αν υπήρξε εφημερίδα όπως η «London Free Press» που αποκάλεσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης POAK!
Ο «Ιndependent» υποδέχτηκε την ήττα των Σπιρουνιών με τον τίτλο «οι Ελληνες άντεξαν στην αντεπίθεση της Τότεναμ» και το κείμενο επικεντρώνεται στην πίεση της ομάδας του κ. Χάρι Ρέντναπ στο β’ ημίχρονο. «Η Τότεναμ θα μπορούσε να λύσει τον ευρωπαϊκό γρίφο, ωστόσο τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ από λάθη, την φέρνουν κοντά στον αποκλεισμό. Πλέον πρέπει να κερδίσει στην Ιρλανδία τη Σάμροκ και να περιμένει παράλληλα από τον ΠΑΟΚ να μην δώσει βαθμούς στη Ρούμπιν Καζάν».
Ο «Guardian» σημείωσε ότι «παρά το γεγονός ότι έπαιξαν οι βασικοί η Τότεναμ δεν απέφυγε την ήττα», ενώ αρκετές εφημερίδες έκαναν αναφορές στην φάση της ακύρωσης του γκολ του Ζερμέν Ντεφόου. «Αρνήθηκαν στον Ντεφόου τις ελπίδες πρόκρισης για τα Σπιρούνια» έγραψε η Daily Star αναφερόμενη στην επίμαχη φάση, ενώ η ίδια εφημερίδα σημείωσε και τη συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι αρκετοί φορούσαν μάσκες με το πρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ!
Η «Daily Star» αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Γουιλιάμ Γκαλάς για δεύτερη φορά εφέτος στην αρχική 11άδα και στα λάθη από τα οποία προήλθαν τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ κάνοντας το λογοπαίγνιο με το όνομα του γάλλου αμυντικού «G-all goes wrong for Redknapp» δηλαδή «όλα πήγαν στραβά για τον Ρέντναπ».
Η σκανδαλοθηρική «Sun» τέλος, αναφέρει ότι «η Τότεναμ αποχαιρετά το Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από μια τρελή και αμφιλεγόμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ» ενώ κάνει ειδική αναφορά στο επεισόδιο που είχαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κάιλ Γουόκερ με τονΔημήτρη Σαλπιγγίδη.