Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παίξε ...Χρήστο...επειγόντως.....κεινο...το ρυθμό...

Η Σαλαμίνα γιορτάζει....οι ρεπόρτερ της  σκυτάλης Αιαντειου...ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις .
Το βράδυ της Κυριακής οι διπλοπεννιές του Χρήστου Νικολόπουλου μάγεψαν το πολυπληθές κοινό που τον καταχειροκρότησε μαζί με το συγκρότημα του και τους   Ανδρεάτο κλπ καλλιτέχνες.



.

Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος κ Τσαβαρής 
μαζί με το σύνολο του Δημ Συμβουλίου




Σήμερα 29 ημερα πέμπτη  Σεπτεμβρίου και ώρα 9μμ  στο Flamingo Θα γίνει μεγάλο μουσικό γλέντι, με τον τραγουδιστή κ.Μακεδόνα και το συγκρότημα του. οι εκδηλώσεις  έκλεισαν με μεγαλοπρεπή  παρέλαση ,και δοξολογία στην γραφική παραλία του Καματερού παρουσία του πολιτικού και Στρατιωτικού  κόσμου  ου τίμησαν την Ναυμαχία  της Σαλαμίνας 
Ησημερινή ημέρα καθιερώνεται ως εορτάσιμη στο νησί με Προεκτάσεις σε παγκόσμιο Πολιτιστικό επίπεδο, εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις του  Κόσμου.







Σαλαμίνια 2011 : Με συνδυασμό Τέχνης και μουσικής συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η επιτυχημένη πορεία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας


Με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της εβδομάδας Πολιτισμού του Δήμου μας.
Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση που φιλοξενεί έργα Σαλαμινίων ζωγράφων με θέμα τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή να επισημάνει ακόμα μια φορά την ιστορική αναγκαιότητα για την ανάδειξη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Τα έργα θα είναι διαθέσιμα στο θαυμασμό του κοινού μέχρι και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας των «Σαλαμινίων» συνεχίστηκε το βράδυ με δύο παράλληλες, εξίσου επιτυχημένες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.

Οσα μεν ..τις λαβοι και διασωσει...πολλω την χαριν ..έχει...(Δημοσθένης)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Σαλαμίνια 2011 : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εβδομάδας Πολιτισμού «Σαλαμίνια 2011».
Με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, στεφάνους προς τιμή των Σαλαμινομάχων κατέθεσαν εκπρόσωποι της πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις,  Στρατιωτικοί ακόλουθοι ξένων πρεσβειών, εκπρόσωποι κομμάτων, Δήμαρχοι,  βουλευτές της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης καθώς και φορείς της Σαλαμίνας.

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Καπράνο, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή να εξηγήσει τη φιλοσοφία των «Σαλαμινίων» και να εκφράσει τις προσδοκίες του για το νησί από την ανάδειξη της ιστορικότητας του γεγονότος.