Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκικα ...τσιφτετέλια..


Κατανοούμε την νευρικότητα των Κυβερνητικών σχεδιασμών  της γείτονος...
    Έχασαν την πρωτοκαθεδρία των στρατηγικών κινήσεων στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο,καταλαβαίνουν ότι χάνουν και το παιχνίδι διαιώνισης  της εκβιαστικής διχοτόμησης της Κύπρου,και βλέπουν σύντομα ..την Μεγαλόνησσο....ένα  οικονομικό από το πουθενά  ανταγωνιστή, ...να τους πατάει την φτέρνα...΄
   Έχουν χάσει την καλή μαρτυρία ...των Ισραηλινών που τους κοιτούν με μισό μάτι...καθώς άλλα πληροφορούνται ...παρά  τις διπλωματικές κωλοτούμπες...των τελευταίων ημερών ...στην  προσπάθεια..πολιτικών προσεγγίσεων...καλής θελήσεως ...αλλά φευ....κρατάνε χαρτομάντιλα  οι Εβραίοι...όταν..φτερνίζονται..απέναντι τους.οι μουστακαλήδες!!!
    Πήρανε και λίγο θάρος οι Έλληνες..που τους κόπηκε  ο Τυρκοτσαμπουκάς...και πέφτει πολύ Ιντερνάσιοναλ.....παρακολούθηση...στο αιγαίο....
    Μόλις ξεβγεί το τουρκικό σμήνος  πάνω από το Φαρμακονήσι....να τρομοκρατήσει τους Έλληνες
   Φωνάζουν οι Κύπριοι .....
-"Μαμάααα.....έρχονται...μαχητικά ...να βομβαρδίσουν ..την εξέδρα..."
    Αμέσως...και ...από σαράντα μεριές...ξεφυτρώνουν...αντίστοιχα..διαφόρων εθνικοτήτων....μαχητικά 
και κόβουν..τη φόρα...στους εισβολείς....
 Την έχω .. λέει ο Έλληνας.... Χειριστής....εγκλωβίσει....τη Χανούμισα....να της ..τα ρίξω ..κορνίζα...???
-Άσ το σε μένα ...φωνάζει ο  Ρώσσος...πιλότος....να δοκιμάσω κάτι νέες ρουκέτες....!
-Εγώ τι κάνω εδώ....διαμηνύει ....ο Ισραηλινός....με το δικό του σμήνος...άσε να .. καψαλίσω κανένα μουστάκι.......!!
   Τέτοιος συναγωνισμός.....ούτε τα πολιτικά μερομήνια...του Μπάρμπα Γιάννη δεν τον προέβλεψαν...και συλλογίζεται...ο φουκαράς..."..βλέπεις...τι πετυχαίνει ..ο Διάολος ...άμα ...ντυθεί ...ληστής.".???
 Προβλέπω μεγάλα... γλέντια ...στη γειτονιά μας.....και πολύ το φοβάμαι...μετά τα ζεϊμπέκικα...θα έχουμε ...Τούρκικα ...τσιφτετέλια.....στο πολιτικό παλκοσένικο.
 Κανείς πια από τους ...σύγχρονους Νταήδες ..δεν μετράει..πάνω στο χάρτη" τη δύναμή του..".σε απόσταση...δακτύλου...η παλάμης...παρά μόνο σε....Χιλιόμετρικές  αποστάσεις .... πυραυλικές ..όπως διαβάζουμε πάρα ..κάτω...



Η Τουρκία σχεδιάζει να κατασκευάσει πύραυλο με εμβέλεια 2500 χιλομέτρων. « Στόχος τα 2500 χιλιόμετρα» είναι ο τίτλος της εφημερίδαςHabertürk που αποκαλύπτει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε τη σχετική εντολή στους αρμόδιους φορείς για την κατασκευή πυραύλου μεγάλης εμβέλειας.
  Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο τούρκος πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της επιτροπής «Τεχνολογίας και Υψηλής Τεχνολογίας» δήλωσε « Το Ιράν κατασκεύασε πυραύλους 2000-2500 χιλιομέτρων. Οι δικοί μας πύραυλου πόσοι εμβέλεια έχουν; 150 χιλιόμετρα. Αυτό δεν μπορεί να είναι έτσι πρέπει να το βελτιώσουμε. Το Ιράν το κατάφερε αυτό γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;» δηλώσε ο Ερμντογάν και ζήτησε από τους επιτελείς να ξεκινήσουν τις εργασίες για την κατασκευή τουρκικού πυραύλου μακράς εμβέλειας.