Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

καί όχι μόνο.....

ο Μιχαλολιάκος είναι ένα διαμάντι που κοσμεί την παράταξη της δεξιάς...!!
Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε...!!!!
ο Μόνος σε καιρούς ανύποπτους...του τι έμελλε να συμβεί στην πατρίδα μας..που αντιτάχθηκε ...στην τότε ..."όρεξη" του..Παππού Μητσοτάκη...να πουλήσει...βραχονησίδες...και νησίδες...με αρχή τα νησία του Σαρωνικού....!!!Τα...θυμάστε...???
Και αυτό το πλήρωσε....!!!!...με κάμποσες βομβιστικές...τρομοκρατικές επιθέσεις...προάγγελος...των προμνημονιακών..¨εγχειρήσεων "που...μας επέβαλαν οι Δανειστές μας ...!
Σήμερα ο Παππούς....χαίρεται το γυό του...ως υπουργό...να μας κυβερνάει....δικην...Τιβέριος...΄΄ο δε Μιχαλολιάκος...να εκπαραθυρώνεται...άκουσον ...άκουσον.....!!!!!
Από το καμάρι μας....του Πειραιά....!!!...το Ολυμπιακό μας...!!!...Αυτά δεν είναι του καιρού μας γυρίσματα ......αυτά τα λέμε.."Ανεμοδούρες.....".....!!!

Αυτό οφείλουν να του το αναγνωρίσουν

MIXALOLIAKOS NEWTA
Αν υπάρχει κάτι  στη δημαρχιακή θητεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου , την προηγούμενη τετραετία στον Πειραιά , το οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, είναι ότι όχι μόνο δεν άφησε να χαθεί δημοτική περιουσία αλλά και ότι ανέκτησε ακίνητα και ακίνητα που οι προκάτοχοί του, τα είχαν « ξεγράψει» θεωρώντας από …χέρι , χαμένη ιστορία την ( επανε)διεκδίκησή τους.
Επί ημερών λοιπόν Μιχαλολιάκου , ο Δήμος Πειραιά έσυρε τον αντίστοιχο της Μεταμόρφωσης στα δικαστήρια  για τα περιβόητα «οικόπεδα» του Δηλαβέρη στη Μεταμόρφωση.
Επί ημερών  Μιχαλολιάκου , ο Δήμος Πειραιά πήρε πίσω100 στρέμματα στο Σχιστό.
Στη διάρκεια της θητείας του , ο Δήμος Πειραιά , απέκτησε  ιδιοκτησιακά δικαιώματα κατά τρόπο οριστικό και αμετάκλητο στο «Ράλλειο Σχολείο», στο « γιαπί» .
Επί Δημοτικής του Αρχής , ο Δήμος Πειραιά , απέβαλε τους καταπατητές στο τέως Στρατόπεδο Παπαδογιώργη και το αξιοποιεί .